Dag | Lunch | Mellanmål |
Måndag | Gulaschgryta med ris eller Vegatarisk gulaschgryta med ris | Mjölk med smörgås |
Tisdag | Pastaskruvar med lax, spenat, örter och Sandefjordsås eller Vegetarisk pasta med spenat och veggofärs | Mjölk och smörgås |
Onsdag | Sprödbakad västerhavsfisk med västkuströra och potatis eller Vegetarisk falafelburgare med örtagårdsås och potatis | Filmjölk och flingor |
Torsdag | Orientaliskt stekt nötfärs med rundstekt potatis. Serveras med tzatziki, pitabröd, isbergssallad, tomat och majs eller Vegetarisk oumphkebab med rundstekt potatis. Serveras med pitabröd samt tzatziki. | Mjölk med smörgås |
Fredag | Grillad kycklingfilé med pasta och grönpepparsås eller Vegetariska grönsaksnuggets med pasta och grönpepparsås | Mjölk och smörgås |
Till lunchen serveras alltid råkostsallad eller annan grönsak