Dag | Lunch | Mellanmål |
Måndag | Potatisbullar med rårörda lingon och strimlad kalkon eller Potatisbullar med rårörda lingon och keso | Mjölk med smörgås |
Tisdag | Köttfärssås och spaghetti. Serveras med tzatziki eller Vegetarisk vegofärssås och spaghetti | Mjölk och smörgås |
Onsdag | Sprödbakad västerhavsfisk med örtagårdssås och kokt kulpotatis eller Vegetarisk falafelbiff med örtagårdssås och kokt kulpotatis | Filmjölk och flingor |
Torsdag | Sprödbakad kycklingfilé med sötsur sås och ris eller Vegetariska grön- och vitkålsbollar med sötsur sås och ris | Mjölk med smörgås |
Fredag | Cevapici med mild grönpepparsås och klyftpotatis eller Vegetariska fyllda paprikahalvor med tomat och linssalsa. Serveras med klyftpotatis. | Mjölk och smörgås |
Till lunchen serveras alltid råkostsallad eller annan grönsak