Dag | Lunch | Mellanmål |
Måndag | Gulaschgryta med nötkött, paprika, purjolök och ris. eller Vegetarisk gulaschgryta med oumph, paprika, purjolök och ris | Mjölk med smörgås |
Tisdag | Mexikansk lasagne med tzatziki eller Vegetarisk lasagne med linser och grönsaker | Mjölk och smörgås |
Onsdag | Potatis- och purjolökssoppa med linser. Serveras med pannkankor och sylt. | Filmjölk och flingor |
Torsdag | Barbequegrillad kycklingfilé med bearnaisesås och potatisgratäng eller Vegetarisk barbequegrillad quornfilé med linsröra, bearnaisesås och potatisgratäng | Mjölk med smörgås |
Fredag | Sprödbakad västerhavsfisk med remouladsås och kokt kulpotatis eller Vegetarisk schnitzel med remouladsås och kokt kulpotatis | Mjölk och smörgås |
Till lunchen serveras alltid råkostsallad eller annan grönsak